19 Eylül 2015 Cumartesi

46. Gün normalpornfornormalpeople.com Türkçe

   normalpornfornormalpeople.com. Sade bir temaya sahip olan bu siteye giriş yaptığınızda, şöyle bir yazı göreceksiniz. "Tanrınız duvarlarımın içinde size yardım edemez, ama kesindir ki dizlerinizin üstüne çökeceksiniz". Bu yazı bile bir insanı çok ürkütüyor. Sitenin içinde biraz gezdiğinizde, yazılar göreceksiniz. Bu yazıların birbirleriyle ilgili olduğu söyleniyor. O yazıların içindeki bazı kelimeler birer indirme linki. Yani yazıların içindeki gizli kelimelerle ulaşabiliyorsunuz videolara. "NP4NP Videos" adlı sayfaya tıkladığımızda bazı videoları görebiliyoruz, ama bu videolarda anlatacaklarım kadar kötü şeyler olmuyor. Biraz da öteki videolara göz atalım.


  
    Uzantıları .avi olan videolardan bir tanesinde, palyaço maskesi takmış kilolu bir çocuk 5 dakika boyunca pantomim gösterisi yapar. Çocuk biraz sonra bağıra bağıra inleyerek ağlamaya başlar. Başka bir videoda ise bacakları olmayan bir adam kollarıyla break dans yapmaya zorlanır. Uzun süre dans eden adam, yorulduğunu söyleyip dinlenmek için izin ister. Kameranın arkasındaki kişi ise izin vermez ve dansa devam etmesini ister. Bacakları olmayan adam dansa devam eder ve videonun sonunda dışarıdan korkunç bir çığlık duyulur. Diğer bir videoda ise, bir kadın bir yatak üzerinde cinsel hareketler yapar. Sonra bir önceki videoda bacakları olmayan adam, kollarıyla yürüyerek etrafta dolaşır. Diğer bir video ise bir kadın bir odada gözleri ve elleri bağlı, ağzı bantlanmış şekilde bekletilir. 7 dakika sonra kapıyı biri açar ve odaya kılları kesilmiş ve kırmızıya boyanmış uzun süre aç bırakılmış bir şempanze koyar. Havayı koklayarak kadını bulan şempanze, kadını canlı canlı yemeye başlar ve videonun sonunda şempanze kadın cesediyle cinsel hareketlerde bulunur. 
    

    İçinde bunun gibi videolarla dolup taşan sitedeki kişilerin kim olduğu hala bilinmemektedir. Videoların bazılarına ulaşabilirsiniz. Videolardaki sesler çok ürkütücü, özellikle konuşan kişinin sesleri.




0 yorum:

Yorum Gönder