10 Mart 2015 Salı

11. Gün 51. Bölge Türkçe Anlatım Bölüm 1 (Area 51)



Her ne kadar bilinen bir konu olsa da kimse tarafından bir kesinliğe ulaşılmamıştır. Çok geniş kapsamlı bir konu olduğu için bir yazıda anlatamayacağım, bu yüzden ikiye bölüyorum.



51. Bölge, Las Vegas'ın 153 km. kuzeyindedir. En yakin yerlesim yeri Rachel kasabasıdır. 51. Bölgenin içinde bulunduğu arazi 76 km^2 ve bu büyüklük Lübnan'dan büyüktür. 51.Bölge ile ilgili bir çok fotoğraf bulabilirsiniz, bunlar hangar ve çeşitli küçük yapılardır. Asıl önemli olan yapılar, bir çok insana göre yerin altındadır. S4 Bölgesi olarak bilinen bir bölgede, uzaylı araçları olduğu düşünülürekten ele geçirilen bu araçlar, tekrardan işlemlerden geçerek, test uçuşlarına kaldırıldığına dair çok ciddi kanıtlar vardır.


51. Bölge'nin amacı çoğu bilgilere göre, UFO'larla ilgilidir. Yere düşen UFO enkazları tamir edilip, burada test sürüşlerine girer. 1947'de Roswell'de düşen UFO enkazı olmak üzere 9 tane UFO enkazı olduğu söylenir. Tabi ki bu bir iddia. Bu UFO'lar yer altındaki hangarlarda tutulur. "Roswell Olayı" olarak geniş çaplı bir araştırma yaparsanız, bununla ilgili bir bilgi bulabilirsiniz.












Bob Lazar adlı bir bilimadamı, yetkililer tarafından Los Alamos'tan alınıp S4 olarak bilinen bölgeye getirilmiştir. Görevi ise dünya dışı varlıkları araştırmaktır. Bob Lazar kendi söylediğine göre, bir UFO tarafından ele geçirilip, bu UFO'da reverse engineer denilen Tersine Mühendislik adında bir bölümde çalışmıştır, fakat olay şu ki çalıştığı süre boyunca hiç insan dışı bir varlıkla karşılaşmamıştır. Bob Lazar'ın ileri sürdüğü belgelerin doğruluğu kesinleşmiş ve ve üstde çalıştığı maaş ve vergilerden anlaşılmıştır. Bob Lazar kendini Las Vegas Tv, CNN ve bir kaç kanala daha çıkarak kendini deşifre etmiştir. Deşifre etme amacı ise öldürülme korkusu olduğu iddia edilir.




Bob Lazar'ın bu davranışı hem hayatının kurtulmasını sağlamış hemde 51. Bölge'yi dünyaya deşifre etmiştir. Bu olaydan sonra UFO muhabbetleri televizyon programlarına kadar gitmiştir. Sonralarda ise bu işlere meraklı kişiler, üsse en yakın kamu alanlarına gelmeye başlamışlardır. Çoğu kişi UFO gördüğünü iddia etmiştir. Hatta bazıları bunu filme almıştır, bu filmler dünya televizyonlarında bir çok belgeselde gösterilmiştir. Hatta Türkiye'de bile. Bu belgeselin adı "UFO Gerçeği".





İkinci bölüm bir sonraki yazımızda olacaktır. Esen kalın.





0 yorum:

Yorum Gönder