11 Mart 2015 Çarşamba

12. Gün 51. Bölge Türkçe Anlatım Bölüm 2 (Area 51)

Ziyaretçi Olayı Var mı?

Las Vegas'dan 130 mil uzaklıkta, ıssız Nevada Otoyolu 375'de bir çiftçi tarafindan kullanılan tek bir posta kutusu vardır. Bu posta kutusuna Black Mail Box ( siyah posta kutusu) deniyor şimdiler de beyaz olsa da. İnançlı insanlar genelde buralara gelirmiş. Çünkü bu geniş otobanda tek sınır noktası burası olduğu için. Bu sınırın az ilerisi 51. Bölge'ye giriş ve 51. Bölge'ye girmek kesinlikle yasaktır. Büyük yazılı levhaları vardır, girmek kesinlikle yasaktır, güvenlik görevlileri girenleri öldürme yetkisine sahiptir ve her yerde güvenlik kameraları vardır. Ne havadan ne sudan ne de karadan bu gizli üssün 30 mil yakınına kimse yaklaştırılmamaktadır. Yani ziyaretçi diye bir şey yoktur.

Bu levhalardan bazıları;













Üssü görebilen iki tane kamu alanı vardır. Buralar White Sides ve Freedom Ridge.Belli bir uzaklıktan üssü görebiliriz. Ama orası ıssız ve ulaşımı biraz zordur. Gitmek yorucu olabilir.Buradaki güvenlik görevlilerine Cammo Dudes denir, bunlar sürekli kılık değiştirirler.












51. Bölgenin uzaktan fotoğrafları;












Evet arkadaşlar bugünlük bu kadar, ilerlediğimiz günlerde Roswell olayını ve Bob Lazar'ı anlatacağız, iyi günler, esen kalın.

0 yorum:

Yorum Gönder