13 Mart 2015 Cuma

14. Gün Bob Lazar




Bob Lazar, 51.bölgedeki UFO'ların fiziksel ve kimyasal yapısını
inceleyen bir fizikçiydi yaptığı açıklamalarda UFO'ların bir anti madde reaktörü sayesinde kendi güçlü çekim alanlarını oluşturarak başka bir boyuta ya da paralel bir evrene demateryalize(maddilikten çıkma) olduklarını belirtiyordu. Reaktörde kullanılan yüksek oktanlı element 115 zincirleme çekirdek tepkimeleri sonucu 116. elemente dönüşerek yüzde yüz A enerjisi dediğimiz bu ışınlanma enerjisini sağlıyordu. Her çarşamba 51.bölgede yapılan UFO'ların test uçuşlarına arkadaşlarıyla gelerek sorguya çekilmişlerdi ve kendisini 51.bölgede çalıştığına görevlileri ikna etmesi gerekiyordu bunun için ülkenin en önemli haber kanallarında sesi elektronik olarak bozularak kendisini deşifre etti fakat olay kapanmadı kendisinin devlet için çalışması istendiğinde reddetmesi üzerine otobanda ilerlerken vuruldu son itiraflarında ise UFO'ların tabandan tavana sadece 1 kaç fit uzunlukta olduğunu sanki önce ısıtılıp sonra soğutulmuş bir kaplamayla donatıldıklarını ve kesinlikle dünya dışı kaynaklı olduğunu söyledi...




Ölmeden önce 4 defa yalan makinesine sokulmuş, 2 tanesinde başarılı diğer 2 tanesinde başarısız olmuştur. Bazı gazetecilere göre Bob Lazar yalancıdır, yalan testine sokan doktorlardan biri Bob Lazar'a hayrandır.




Bob Lazar'la ilgili bazı iddialar;


-Lazar, 51. Bölge'nin haritasını detaylı bir şekilde çıkartacak bilgiye sahipti.


-Bob Lazar, 51. Bölge'yle ilgili bilgileri kamuoyuna açıklayınca, 51. Bölge'nin yeri değiştirildi.


-Okuduğu üniversitenin bütün gizli ve şifreli odalarını biliyordu.


-Bob Lazar UFO'lar üzerinde çalıştıktan sonra, bir gece arkadaşıyla 51. Bölge'ye gidip UFO test uçuşlarını izlemişti. Büyük ihtimal UFO'larla ilgili buradan da büyük bir bilgi elde etmişti.

0 yorum:

Yorum Gönder